Зачем 16 министерств ?
Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax
- Молдафский Кавалерист
- Завсегдатай
- Контактная информация:
Recon,
totu-i simplu..eu nu cunosc limba moldoveneasca..nu am invatat-o..nu am studiat literatura ei..din clasa 1 pana-n a 12-a am studiat doar limba romana..
de 26 de ani traiesc in moldova..nu am impedimente de comunicare cu restu populatiei..prin analogie reiese ca ei la fel vorbesc romana..plus alte 24 de milioane de oameni de dincolo de prut ma itneleg de minune..iarashi prin analogie reiese ca shi ei vorbesc romana..
ramane la discretia ta sa hotarasti ce limba vorbesc eu..cetatean al republicii moldova..care ma repet..niciodata in viata nu a tzinut nici un manual sau dictionat de limba moldoveneasca
totu-i simplu..eu nu cunosc limba moldoveneasca..nu am invatat-o..nu am studiat literatura ei..din clasa 1 pana-n a 12-a am studiat doar limba romana..
de 26 de ani traiesc in moldova..nu am impedimente de comunicare cu restu populatiei..prin analogie reiese ca ei la fel vorbesc romana..plus alte 24 de milioane de oameni de dincolo de prut ma itneleg de minune..iarashi prin analogie reiese ca shi ei vorbesc romana..
ramane la discretia ta sa hotarasti ce limba vorbesc eu..cetatean al republicii moldova..care ma repet..niciodata in viata nu a tzinut nici un manual sau dictionat de limba moldoveneasca
- Молдафский Кавалерист
- Завсегдатай
- Контактная информация:
ap asta numa comunistii striga ca limba e modloveneasca...oameni iteferi la cap stiu prea bine ca limba-i romana..de fapt chiar shi imbecilul voronin in timpul penultimului sau discurs public a recunoscut ca moldovenii shi romanii vorbesc aceeashi limba..dar o numesc diferitСтранный народ, то кричат, что у нас Молдавский, то кричат, что румынский =) Они определились, что патриоты. Осталось решить какого государства =)

Флэк,
eu am ofensat vre-un user in vre-un post de-a meu? nu vad de ce nu ash merita un dialog adecvat..
da eu il consider imbecil..pt ca prin actiunile sale a nascut o astfel de reactie din partea mea..el ii persoana publica..o persoana publica tre sa fie pregatita pentru tot felul de pareri..nu neaparat pozitive
eu am ofensat vre-un user in vre-un post de-a meu? nu vad de ce nu ash merita un dialog adecvat..
da eu il consider imbecil..pt ca prin actiunile sale a nascut o astfel de reactie din partea mea..el ii persoana publica..o persoana publica tre sa fie pregatita pentru tot felul de pareri..nu neaparat pozitive
- Молдафский Кавалерист
- Завсегдатай
- Контактная информация:
au fost repartizate ministerele:
the big picture is following :]]
(in paranteze is oamenii pe care as vrea sa-i vad personal in postu de ministru..nu cred sa fie asa)
Partidul Liberal Democrat din Moldova:
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene - (iurie leanca (as vrea sa fie serebrian)
Ministerul Finanţelor - (ionitza)
Ministerul Justiţiei - (nagacevschi .. da pe semne va fi tanase)
Ministerul Sănătăţii - (ash vrea sa fie gropa..da el nu-i din pldm)
Ministerul de Interne - (oricine in afara de papuc)
Partidul Liberal:
Ministerul Apararii (poxx)
Ministerul Tineretului si Sportului (chirtoaca mai bine sa lese postu de primar shi sa treaca in guvern :]])
Ministerul Mediului (poxx)
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor (poxx)
Partidul Democrat din Moldova:
Ministerul Economiei (lazar..ideal lupu dar el va fi presedinte)
Ministerul Constructiilor si Dezvoltarii Regionale (raducan)
Ministerul Culturii (poxx)
Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei (stratan valentina)
Alianţa Moldova Noastră:
Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare (poxx)
Ministerul Educatiei (colesnic)
Ministerul Tehnologiilor Informationale si Comunicatiilor (oleinic)
cam astea-s prognozele mele pur subiective..daca aveti alte doleante simtiti-va liberi sa le scrieti aici..ar fi interesant cine va avea pana la urma dreptate..poate vom avea si niste debate-uri sanatoase pe baza asta
the big picture is following :]]
(in paranteze is oamenii pe care as vrea sa-i vad personal in postu de ministru..nu cred sa fie asa)
Partidul Liberal Democrat din Moldova:
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene - (iurie leanca (as vrea sa fie serebrian)
Ministerul Finanţelor - (ionitza)
Ministerul Justiţiei - (nagacevschi .. da pe semne va fi tanase)
Ministerul Sănătăţii - (ash vrea sa fie gropa..da el nu-i din pldm)
Ministerul de Interne - (oricine in afara de papuc)
Partidul Liberal:
Ministerul Apararii (poxx)
Ministerul Tineretului si Sportului (chirtoaca mai bine sa lese postu de primar shi sa treaca in guvern :]])
Ministerul Mediului (poxx)
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor (poxx)
Partidul Democrat din Moldova:
Ministerul Economiei (lazar..ideal lupu dar el va fi presedinte)
Ministerul Constructiilor si Dezvoltarii Regionale (raducan)
Ministerul Culturii (poxx)
Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei (stratan valentina)
Alianţa Moldova Noastră:
Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare (poxx)
Ministerul Educatiei (colesnic)
Ministerul Tehnologiilor Informationale si Comunicatiilor (oleinic)
cam astea-s prognozele mele pur subiective..daca aveti alte doleante simtiti-va liberi sa le scrieti aici..ar fi interesant cine va avea pana la urma dreptate..poate vom avea si niste debate-uri sanatoase pe baza asta

http://www.unimedia.md/?mod=news&id=13413
s-a inceput transmisiunea live a shedintei...astazi Filat va prezenta programul de lucru a guvernului...
sa ne ajute Dumnezeu!
s-a inceput transmisiunea live a shedintei...astazi Filat va prezenta programul de lucru a guvernului...
sa ne ajute Dumnezeu!
- Revolution
- Старожил
sourceВладимир Филат с трибуны представил программу правления правительства. Также был оглашен список министров:
Владимир Филат, премьер
ВИЦЕ-ПРЕМЬЕРЫ:
Юрий Лянкэ, вице-премьер от ЛДПМ, Министр Иностранных Дел и Европейской Интеграции
Ион Негрей, вице-премьер от ЛП, ответственный по социальным вопросам
Валерий Лазэр, вице-премьер от ДП, Министр Экономики
Виктор Осипов, вице-премьер от АНМ, ответственный за реинтеграцию РМ
МИНИСТРЫ:
Юрий Лянкэ, Министр Иностранных Дел и Европейской Интеграции
Вячеслав Негруцэ, Министр Финансов
Александр Тэнасе, Министр Юстиции
Виктор Катан, Министр Внутренних Дел
Владимир Хотиняну, Министр Здравоохранения
Анатолий Шалару, Министр Транспорта и Дорожного Хозяйства
Виталий Маринуцэ, Министр Обороны
Ион Чебану, Министр Молодежи и Спорта