1 trupa - tatu+oleaca de noise, - prea multe scule - resultat putsin.
2-trupa - tender pain - clar, mai mult[ practica. un show mai putsin ciudat şi poate, poate...
3-trupă - aici le confund, nu fac diferenţă intre scrumurile, liberscolurile, ingeri fără cer şi alte trupe de gen precum nu mă interesează maldavscii aliternative rock
4-monroe - ai tată, parcă ceva-ceava cintă patsani, vrode se pricep la umblat la chitară, dar după mine cu aşa exterior de parodie la eminescu in pantalovi roshii si cu ochelari la tobar, se face părere că patsani se cred superstaruri aşa că sensatsia de greatsă in timpul prestaţiei prea intinse a persistat
5- corbus albus - demu ucis - m-a impresionat şi la asta mă şi aşteptam. patsani, cănd o să avets capustă, da ceva imi spune că nu e departe timpul acesta, punetsi-mi şi mie un red bull cu o placintă.
6-vezi punctul-3
7-abnormindeffect-cunoscînd repertoriul trupei şi fiind un mare fan, nu prea am fost incintat de sunetul. era bine in fatsa scenei insa mai departe - parcă era putsina chitară
8.....- i dont care. vezi punctu 3
in general parearea de cuncert + fine datorită corbus albus şi abnormind, am vrut să-i văd, i-am văzut, multe gagici, atmosferă mişto,