Care este esenta unei dragoste frumoase...??daca exisa ea..
-
- Новичок
- Контактная информация:
Care este esenta unei dragoste frumoase...??daca exisa ea..
De ce totul nu este asa cum ar fi sa fie?...de ce dragostea nu exista?...de ce totimpul cind mi se pare ca am gasit persoana pe care o asteptam atit demult timp iarasi este o simpla relatie care nu dureaza de citeva saptamini...si apoi incepe plictiseala...??nu caut ideal ci domnisoara care sa ma faca sa uit de ideal... 

- Slavuti4
- Новичок
- Контактная информация:
Re: Care este esenta unei dragoste frumoase...??daca exisa e
Nebunu писал(а):De ce totul nu este asa cum ar fi sa fie?...de ce dragostea nu exista?...de ce totimpul cind mi se pare ca am gasit persoana pe care o asteptam atit demult timp iarasi este o simpla relatie care nu dureaza de citeva saptamini...si apoi incepe plictiseala...??nu caut ideal ci domnisoara care sa ma faca sa uit de ideal...
NU SHTU DA LA MINE E TOT A4ELASHI LUCRU!

- Крестоносец
- Продвинутый
Nebunu,
Kred ka fiekare a trekut prin momente de astea, shi nui dat noua sa kunoashtem raspunsurile la unele intrebari. Asha ka mie mi se pare ka tu pur shi simplu trebu sa mai ashtepti un pic, adika tu ai sa simti momentu cela shi fata ceea kare o sa te atinga pina in adinkul sufletului.
Kred ka numa atunci ai sa-ti skimbi parerea
servus
Kred ka fiekare a trekut prin momente de astea, shi nui dat noua sa kunoashtem raspunsurile la unele intrebari. Asha ka mie mi se pare ka tu pur shi simplu trebu sa mai ashtepti un pic, adika tu ai sa simti momentu cela shi fata ceea kare o sa te atinga pina in adinkul sufletului.
Kred ka numa atunci ai sa-ti skimbi parerea

servus

- Грызь Вострокопытная
- Старожил
1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti cristalizezi modelul fetei tale ideale.
2. Sa te hotarasti daca esti barbat sau baiat.
3. Sa cauti motivul despartirii (in cele mai multe cazuri ea te va parasi pt. ca s-a plictisit, etc)
4. Sa uiti, macar pe un timp, cuvantul dragoste.
5. In this game you lose if you fall in love (adica cat mai tarziu posibil).
In rest mai vorbim
2. Sa te hotarasti daca esti barbat sau baiat.
3. Sa cauti motivul despartirii (in cele mai multe cazuri ea te va parasi pt. ca s-a plictisit, etc)
4. Sa uiti, macar pe un timp, cuvantul dragoste.
5. In this game you lose if you fall in love (adica cat mai tarziu posibil).
In rest mai vorbim

- already_fucked
- Продвинутый
in primul rind ce este pentru tine dragostia?
du pa parearea mea ai aceasta prob din simpla cauza nu ai constientizat ce este pentru tine dragostea cred ca mai intii trebuie sati pui intrebarea asta si apoi de ce nu ti merge!
dar daca consideri ca teai determinat in privinta dragostei mai mult ca indragostitii nu trebuie sa se uite unu la altu in ochi ci intro directie nu pot sa ti sugerez nimic.
du pa parearea mea ai aceasta prob din simpla cauza nu ai constientizat ce este pentru tine dragostea cred ca mai intii trebuie sati pui intrebarea asta si apoi de ce nu ti merge!
dar daca consideri ca teai determinat in privinta dragostei mai mult ca indragostitii nu trebuie sa se uite unu la altu in ochi ci intro directie nu pot sa ti sugerez nimic.
- LorD MuteX
- Юзер
- already_fucked
- Продвинутый
А вот тут ты не совсем прав.... материнская любовь тоже не всегда сильна! я не буду шас говорить о родителях которые отказываются от свох детей... просто есть люди которые почемуто делят детей на любимчиков и и соответственно нелюбимых....LorD MuteX писал(а):This is MYTH... The Love is true from Mother to Child, and love between a woman and man is a myth...
Есть люди которые готовы бросить своих детей ради того штоб быть со своими любимыми (как им кажется)....
А есть такие што только ради своего ребенка и живут, есть люди которые умеют любить и дарят свою любовь и детям и своим возлюбленым... а есть те кто не умеет любить или просто не познали любви те люди мучают и себя и окружаюших!!!
так што никогда не знаеш што сильнее... сколько людей столько и мнений!!!
- already_fucked
- Продвинутый
- progress
- Юзер
- Контактная информация:
already_fucked,
не скажи.....
обективное мнение одно, и оно правильное
а на щет любви, то здесь мнения расходятся потому что кому то нравятся одни, другим другие... вопрос химии и биохимии.
не будем углубляться в етот шит.
просто смерисиь с тем што одного ты будешь невыносить всю жизни, а другого нет и т.д.
не скажи.....
обективное мнение одно, и оно правильное
а на щет любви, то здесь мнения расходятся потому что кому то нравятся одни, другим другие... вопрос химии и биохимии.
не будем углубляться в етот шит.
просто смерисиь с тем што одного ты будешь невыносить всю жизни, а другого нет и т.д.
- Маркиз Де Хомяк
- Завсегдатай
- Контактная информация:
De cele mai multe ori oamenii incurca dragostea cu placerea. Poti discuta cu cineva si sa-ti placa la nebunie,dar peste un timp intelegi ca nu ti-a placut persoana data,ci discutia pe care o duci cu ea (am dat un exemplu). Sau poate ca iti place cum arata o fata si iti pare ca te-ai indragostit,dar nu e asa... Trebuie mai intii sa cunosti o persoana bine pentru a-ti da seama ca o iubesti. Cu persoana iubita poti sta zile intregi in pat fara a avea nevoie de altceva in afara de ea...