un forum dupa parerea mea mic, dar interesant, lumea are nishte idei foarte yndraznetse!

Bafta!
Модераторы: ELMA, Laur-Balaur
Adica?? Se ajunge shi la nazism? Rezulta ca faptul ca eu vorbesc roamana e un minus, nu? Prostie! Uitatsi-va la voi! Majoritate shtitsi numai rusa unii mai shtiu putsina engleza/franceza shi foarte putsin shtiu shi limba tsarii yn care traiesc (oameni care sunt demni de a fi respectatsi). Voi nu suntetsi yn stare sa ynvatsatsi o limba!? Cineva spusese o vorba odata:"Un om e de atytea ori om cate limbi cunoashte"! Deci ce fel de oameni suntetsi voi? Shtiu ca voua vi-i yn cot de ce scriu eu aici, oricum traitsi bine cu "govorite po russki", dar ar fi cazul sa o ynvatsatsi macar din respecul fatsa de sine!$лиFFк@ писал(а):в ентом форуме один большой и жирный минус: Он на румынском!!!!!!!!...
Adica?? Shi d-shoara care mentsiona mai sus de acel minus mare yn care categorie de discriminatori se incadreaza?? Shi daca nu ai observat ea nu scria pe acel forum ci aici!darlex писал(а):дело не в румынском, дело в том, что там одни нацики
Ei aici nu am ce zice, eu de aici nu am scos nimic, majoritatea avatarurilor le-am scos de pe pagini unde ele erau publice, sau le-am facut chiar euMercuree писал(а):значит кто-то у кого-то скомуниздил ) бывает.