Invitatie pe tema Unirii RM-Romania pe moldova.net
Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax
Invitatie pe tema Unirii RM-Romania pe moldova.net
Pe forumul basarabenilor moldoveni - www.moldova.net a inceput o dezbatere despre sansele ca Basarabia (actuala Rep. Moldova) sa se uneasca din nou dupa atitia ani cu patria mama - Romania. Stiind ca multi dintre voi de pe acest forum sunt vorbitori de limba rusa, care de asemenea locuiti in Rep. Moldova, si avind speranta ca aveti respectul si intelegeti cit de cit limba romana - limba oficiala a RM va invit sa va exprimati parerea voastra la linkul: http://www.moldova.net/forumdisplay.php?f=16
sunt acolo citeva subiecte ... dar 2 sunt mai importante - unul cu regulile dezbaterii si altul cu dezbaterea propriu-zisa.
Parerea voastra conteaza foarte mult, pentru ca la urma urmei locuim impreuna! nu-i asa?
Imi cer scuze administratorilor, ca nu respect regula de a scri in rusa, dar nu prea am timp pentru asta si nici nu e comod. Stiu ca o parte n-o sa inteleaga ce-am scris aici, dar n-o sa ma supar daca cei ce vor vizita linkul dezbaterii vor scri acolo in rusa. S-ar putea ca acolo sa fie romani care sa nu inteleaga rusa, dar majoritatea moldovenilor o inteleg, asa ca vom putea comunica.
De ce trebuie sa traim fiecare cu viata lor, cu forumul lor si sa nu interactionam? Pentru ca la urma urmei locuim impreuna!
sunt acolo citeva subiecte ... dar 2 sunt mai importante - unul cu regulile dezbaterii si altul cu dezbaterea propriu-zisa.
Parerea voastra conteaza foarte mult, pentru ca la urma urmei locuim impreuna! nu-i asa?
Imi cer scuze administratorilor, ca nu respect regula de a scri in rusa, dar nu prea am timp pentru asta si nici nu e comod. Stiu ca o parte n-o sa inteleaga ce-am scris aici, dar n-o sa ma supar daca cei ce vor vizita linkul dezbaterii vor scri acolo in rusa. S-ar putea ca acolo sa fie romani care sa nu inteleaga rusa, dar majoritatea moldovenilor o inteleg, asa ca vom putea comunica.
De ce trebuie sa traim fiecare cu viata lor, cu forumul lor si sa nu interactionam? Pentru ca la urma urmei locuim impreuna!
Fratii-romani ar vota unirea:
http://www.ziua.ro/display.php?id=19708 ... daj+unirea
Romanii vor Romania Mare
In eventualitatea organizarii unui referendum privind unirea Romaniei cu Republica Moldova, majoritatea romanilor, respectiv 51%, ar vota "pentru unire", releva un sondaj de opinie publica national reprezentativ, realizat de Centrul de Analize si Investigatii Sociologice CIVIS in perioada 20-27 martie 2006 si finantat de Institutul pentru Libera Initiativa. Mai sceptici, 27% din romani s-ar pronunta "pentru pastrarea situatiei actuale", in vreme ce 10% nu ar vota deloc. Referitor la rezultatul unui astfel de referendum, mai putin de jumatate din populatie (43%) considera ca s-ar vota pentru unirea cu Moldova, iar 27% cred ca cetatenii Romaniei ar vota "pentru pastrarea situatiei actuale". Perceptia romanilor referitoare la intentia de vot a cetatenilor Republicii Moldova in cazul unui referendum privind unirea cu Romania este impartita aproape in mod egal intre cei care nu au inca o parere definita in acest sens (37%), cei care cred ca cetatenii Republicii Moldova s-ar exprima "pentru unire" (36%) si cei care cred ca cetatenii Republicii Moldova ar opta "pentru pastrarea situatiei actuale" (27%). Majoritatea romanilor nu cunosc intentiile si posibilitatile de care dispune presedintele Traian Basescu de a realiza unirea cu Republica Moldova, 41% declarand ca "nu stiu" cum sa raspunda. In acelasi timp, 35% considera ca presedintele "vrea, dar nu poate" realiza unirea, 14% cred ca "nici nu vrea si nici nu poate" si 10% afirma ca "vrea si poate".
http://www.ziua.ro/display.php?id=19708 ... daj+unirea
Romanii vor Romania Mare
In eventualitatea organizarii unui referendum privind unirea Romaniei cu Republica Moldova, majoritatea romanilor, respectiv 51%, ar vota "pentru unire", releva un sondaj de opinie publica national reprezentativ, realizat de Centrul de Analize si Investigatii Sociologice CIVIS in perioada 20-27 martie 2006 si finantat de Institutul pentru Libera Initiativa. Mai sceptici, 27% din romani s-ar pronunta "pentru pastrarea situatiei actuale", in vreme ce 10% nu ar vota deloc. Referitor la rezultatul unui astfel de referendum, mai putin de jumatate din populatie (43%) considera ca s-ar vota pentru unirea cu Moldova, iar 27% cred ca cetatenii Romaniei ar vota "pentru pastrarea situatiei actuale". Perceptia romanilor referitoare la intentia de vot a cetatenilor Republicii Moldova in cazul unui referendum privind unirea cu Romania este impartita aproape in mod egal intre cei care nu au inca o parere definita in acest sens (37%), cei care cred ca cetatenii Republicii Moldova s-ar exprima "pentru unire" (36%) si cei care cred ca cetatenii Republicii Moldova ar opta "pentru pastrarea situatiei actuale" (27%). Majoritatea romanilor nu cunosc intentiile si posibilitatile de care dispune presedintele Traian Basescu de a realiza unirea cu Republica Moldova, 41% declarand ca "nu stiu" cum sa raspunda. In acelasi timp, 35% considera ca presedintele "vrea, dar nu poate" realiza unirea, 14% cred ca "nici nu vrea si nici nu poate" si 10% afirma ca "vrea si poate".
- Nadea88
- Отец
- Контактная информация:
Al_Capone,
Mi-e greu sa cred acestor date dupa opinia pe care o au romanii despre noi, moldovenii.
Nu cred ca acum, cind sunt pe vale de a intra in ue, vor dori sa aiba de-a face cu noi. Si, sunt prea diverse caile de dezvoltare a Romaniei si a Republicii Moldova in ultimul deceniu, nu cred ca mai e posibila unirea.
Mi-e greu sa cred acestor date dupa opinia pe care o au romanii despre noi, moldovenii.
Nu cred ca acum, cind sunt pe vale de a intra in ue, vor dori sa aiba de-a face cu noi. Si, sunt prea diverse caile de dezvoltare a Romaniei si a Republicii Moldova in ultimul deceniu, nu cred ca mai e posibila unirea.
Nadea88,
Greşeşti puţin ... poate părerea proastă a românilor despre basarabeni a existat pe la începutul anilor '90 când abia atunci românii au aflat cu ochii lor ce înseamnă răcket ... mafie rusească şi câte şi mai câte s-au întâmplat pe la ei din cauza moldovenilor ... acum însă părerea este cu totul diferită ... pot să ţi-o spun cu o încredere de 100%, mai ales că învăţ acolo de 6 ani deja. Zdob şi Zdub, Ozone, Pavel Stratan, Millenium, Ion Suruceanu, Ansamblul de dans popular "Joc" şi mulţi alţii au arătat că moldovenii sunt talentaţi şi merită respectaţi ... dovada - cine şi cât a dat cel mai multe puncte Rep. Moldova la Eurovision - 2006, cine cel mai mult ne sprijină în procesul de aderare la UE, cine cel mai mult ajută în procesul de reglementare a conflictului transnistrean? - răspuns - România ... uite şi dovada Nadea88 ... pot să-ţi aduc mult mai multe exemplu ... chiar foarte multe ... dar sper că astea au fost deajuns.
Succes!
Greşeşti puţin ... poate părerea proastă a românilor despre basarabeni a existat pe la începutul anilor '90 când abia atunci românii au aflat cu ochii lor ce înseamnă răcket ... mafie rusească şi câte şi mai câte s-au întâmplat pe la ei din cauza moldovenilor ... acum însă părerea este cu totul diferită ... pot să ţi-o spun cu o încredere de 100%, mai ales că învăţ acolo de 6 ani deja. Zdob şi Zdub, Ozone, Pavel Stratan, Millenium, Ion Suruceanu, Ansamblul de dans popular "Joc" şi mulţi alţii au arătat că moldovenii sunt talentaţi şi merită respectaţi ... dovada - cine şi cât a dat cel mai multe puncte Rep. Moldova la Eurovision - 2006, cine cel mai mult ne sprijină în procesul de aderare la UE, cine cel mai mult ajută în procesul de reglementare a conflictului transnistrean? - răspuns - România ... uite şi dovada Nadea88 ... pot să-ţi aduc mult mai multe exemplu ... chiar foarte multe ... dar sper că astea au fost deajuns.
Succes!
Это совсем несерьезно , даже смешно. 15 лет независимости - большой срок и государство в Молдове сформировалось уже и обе стороны всегда смотрели на вещи по-разному. Уже очень поздно , очень поздно .Al_Capone писал(а):Zdob şi Zdub, Ozone, Pavel Stratan, Millenium, Ion Suruceanu, Ansamblul de dans popular "Joc" şi mulţi alţii au arătat că moldovenii sunt talentaţi şi merită respectaţi ... dovada - cine şi cât a dat cel mai multe puncte Rep. Moldova la Eurovision - 2006
- Nadea88
- Отец
- Контактная информация:
+ 1Neoxygen писал(а): Уже очень поздно , очень поздно
Al_Capone,
Toti colegii mei care invata acolo spun ca initial ei s-au ciocnit de opinia proasta a romanilor, ii numeau cu cuvinte nu prea frumoase si doar pe parcursul timpului, cind disparea accentul basarabean si ei se "romanizau" ii acceptau printre ei. Am cunoscuti italieni la care lucra un timp o echipa de romani, care fiind intrebati ce opinie au despre moldoveni au expus doar opinii negative, o cunoscuta de-a mea a asistat la scena cind un roman ii explica unui american cine sunt moldovenii "tot niste romani, dar mai prosti, ei au tradat Romania si au trecut cu rusii". Verisoara mea a asistat la scena cind romanii nu au lasat niste moldoveni (intr-un numar mare) sa treaca granita romana. Unitatea culturala se datoreaza faptului ca persoanele ce promoveaza star-uri in Moldova si in Romania sunt sau aceleasi, sau se afla intr-o strinsa conexiune. Si 12 puncte la Eurovision e ceva normal, dat fiind faptul ca O-Zone erau populari in Romania. Dar unitatea culturala nu dovedeste unitatea sociala.
имхо, этого не будет в ближайшем обозримом будущем, а может и в отдалённом. Ибо в первую очередь власть имущие на это никогда не пойдут. Кем будет Воронин после объединения? Где будет находится столичная примэрия? Кто будет решать "самые главные" вопросы? Мне кажется, вполне можно рассматривать государство как некий бизнес, и люди, владеющие этим бизнесом, врядли захотят делиться доходами от него или тем более отдавать в чьи-то руки.
P.S. что характерно, как рэкет и мафия - так непременно русские...
P.S. что характерно, как рэкет и мафия - так непременно русские...
- MadFlower
- ГУРУ
- Контактная информация:
Но в бизнесе есть еще и понятие консолидации капиталов и слияния компаний. Я не за об'единение, это я так...keisik писал(а):Мне кажется, вполне можно рассматривать государство как некий бизнес, и люди, владеющие этим бизнесом, врядли захотят делиться доходами от него или тем более отдавать в чьи-то руки.
- Russian Vodka
- ГУРУ
- Контактная информация:
La ultimul recensământ din Rep. Moldova s-au declarat moldoveni 70 şi ceva % din populaţie, iar români vreo 4% din câte îmi amintesc ... poate greşesc puţin. Dar chiar şi dacă s-au declarat moldoveni sunt multe lucruri care ne leagă în comun cu fraţii de peste Prut. Spun că-s fraţi penrtu că am trăit printre ei ... am şi prieteni români ... am şi moldoveni ... nu există mari diferenţi ... pot fi diferite de exemplu glumele, gesturile, exprimarea sentimentelor, dar e ok în general.
Există o categorie de moldoveni care vin în România şi care cred că românii cred prost despre ei ... nu există pădure fără uscăciuni ... şi la ei şi la noi. Este adevărat ... unii români au prejudecăţi despre moldoveni, crezându-i mafioţi, rakeţi, bandiţi, etc. ... dar au şi motive ... dar există români, care pot să vorbească despre moldoveni cu o foarte mare plăcere şi e păcat, Nadea88, că prietenele tale au dat doar de prejudecăţi. Ţi-o spun că nu este o părere generală.
Problema noastră constă, cred eu, în depăşirea anumitor bariere de mentalitate şi numai atunci orice moldovean basarabean sau român se va putea simţi cu adevărat la el acasă şi în Cluj şi în Constanţa şi la Chişinău şi la Bălţi etc. Ele constau în acceptarea realităţilor de pe ambele maluri ale Prutului, toleranţa lor, găsirea modalităţilor de a face cât mai multe legături economice, sociale, politice, culturale etc.
PS. Moldova nu are decât 2 prieteni - agricultura şi România!
Există o categorie de moldoveni care vin în România şi care cred că românii cred prost despre ei ... nu există pădure fără uscăciuni ... şi la ei şi la noi. Este adevărat ... unii români au prejudecăţi despre moldoveni, crezându-i mafioţi, rakeţi, bandiţi, etc. ... dar au şi motive ... dar există români, care pot să vorbească despre moldoveni cu o foarte mare plăcere şi e păcat, Nadea88, că prietenele tale au dat doar de prejudecăţi. Ţi-o spun că nu este o părere generală.
Problema noastră constă, cred eu, în depăşirea anumitor bariere de mentalitate şi numai atunci orice moldovean basarabean sau român se va putea simţi cu adevărat la el acasă şi în Cluj şi în Constanţa şi la Chişinău şi la Bălţi etc. Ele constau în acceptarea realităţilor de pe ambele maluri ale Prutului, toleranţa lor, găsirea modalităţilor de a face cât mai multe legături economice, sociale, politice, culturale etc.
PS. Moldova nu are decât 2 prieteni - agricultura şi România!
- MadFlower
- ГУРУ
- Контактная информация:
Al_Capone,
Eu personal nu am nimic impotriva relatiilor de prietenie cu Romania si colaborare in toate ramurile de activitate statala. Insa nu cred ca alipirea RM la Romania va aduce folos ambelor parti. Noi trebuie sa traim bine cu toate state-vecine si pastrind identitatea nationala sa ne dezvoltam impreuna.
Eu personal nu am nimic impotriva relatiilor de prietenie cu Romania si colaborare in toate ramurile de activitate statala. Insa nu cred ca alipirea RM la Romania va aduce folos ambelor parti. Noi trebuie sa traim bine cu toate state-vecine si pastrind identitatea nationala sa ne dezvoltam impreuna.
Пляяяяя , только не начинай! Вся Европа знает кто такие румыны и какая у них криминальная организация : сети трафика проституции , грабежи и разбои , фальсификация денежных единиц. Если ты побывал в Европе , в любой стране , открыл бы на неделе утром любую свежую газету то ты бы увидел насколько святы твои любимые румыны !Al_Capone писал(а):unii români au prejudecăţi despre moldoveni, crezându-i mafioţi, rakeţi, bandiţi, etc
Espanol
English
Italiano
Читаешь ? А теперь посмотри с какой частотой совершаются все эти преступления. Я бы сказал что каждый день. Поэтому на мнение румын о молдавской мафии мне глубоко наплевать.
Кстати насчет обьединеня . Где сейчас активисты которые стояли на площади 1989 ? Где эта поэтесса Леонида Лари , которaя венчалась на памятнике Штефана чел Маре , развенчав его с преждей супругой мотивируя это тем что прежняя жена Штефана чел Маре не была румынской крови.Или Илие Илашку который бросал гранаты ночью в дома в то время когда люди спали.Bucharest. A survey made by Europol shows that Romanian and Bulgarian criminal groups deal mostly with thefts and trafficking of people, Romanian newspaper Gardianul reads today.
Europol pays attention to the fact that the criminal groups from the Balkans region do not prefer any of the 25 member states in particular but work directly and indirectly in most of them.
И все это радии этой унии ? А знаешь где сейчас ? Все они живут в шикарных квартирах в Бухаресте которым любезно предоставила им ЦРУ за вклад в дестабилизацию в регионе и ложили они на твою унирю.O.БЫЧ.ные диверсанты.14.07.2005\\ Comitetul de Ministri al Consiliului Europei a adoptat, miercuri, o noua rezolutie cu privire la executarea deciziei Curtii Europene pentru Drepturile Omului din 8 iulie 2004 in cazul Ilie Ilascu si altii versus Republica Moldova si Federatia Rusa.
Potrivit agentiei romane de stiri “Mediafax”, cea de a doua rezolutie a Comitetului de Ministri arata ca, de la data adoptarii primei rezolutii din 22 aprilie curent, autoritatile din Republica Moldova au prezentat informatii cu privire la masurile, care urmeaza a fi luate pentru eliberarea celor doi detinuti politici, aflati pana in prezent in detentie.
In acelasi timp, documentul mentioneaza ca Comitetul de Ministri este ingrijorat de faptul ca autoritatile Federatiei Ruse neglijeaza decizia CEDO, prin care sunt solicitati sa i-a masuri de eliberare a detinutilor Tudor Petrov-Popa si Andrei Ivantoc din penitenciarele controlate de autoritatile transnistrene.
Mentionam ca CEDO a dat castig de cauza in cazul Ilascu si altii contra RM si Federatia Rusa reclamantilor Ilie Ilascu, Alexandru Lesco, Tudor Petrov-Popa si Andrei Ivantoc, care au fost condamnati in anul 1992 de autoritatile transnistrene pentru pretinse crime de razboi si actiuni de terorism. Decizia Curtii de la Strasbourg a obligat cele doua tari reclamate in proces sa achite pagube morale si materiale patimitilor si sa i-a toate masurile de eliberare a celor doi detinuti politici.
Не надо всех этих нежностей насчет братства . Братья тоже растут и когда вырастают то расходятся и живут отдельно. Как в Сербии и Монтенегро.
Нет , у Молдовы нет друзей , а как у Великобритании , есть только интересыAl_Capone писал(а):PS. Moldova nu are decât 2 prieteni - agricultura şi România!

Neoxygen, ai nişte argumente slăbuţe ... în spatele cărora se ascunde dorinţa ta neînflăcărată de a nu te uni cu românii - fraţii moldovenilor.
Şi totuşi şi tu ai avea de câştigat de pe urma Unirii, cel puţin economic. România stă mult mai bine la cam toţi indicatorii financiari faţă de Basarabia. E păcat că la noi încă moş Ion şi baba Lizaveta mai cred în iluzia unei vieţi mai bune indusă de către comunişi timp de aproape 6 ani şi-i tot votează de fiecare dată. Dar n-ai cei face, pentru că comuniştii au scos artileria grea la înaintare - campaniile de denigrare a românilor, istoriei românilor, limbii române, dezinformarea în masă, iluzia unui inamic al Rep. Moldova în România, iluzia existenţei a 2 popare diferite fără nici o asemănare etc.
Păcat ... am avea toţi de câştigat!
Fără România în spate Moldova e orfană!
Şi totuşi şi tu ai avea de câştigat de pe urma Unirii, cel puţin economic. România stă mult mai bine la cam toţi indicatorii financiari faţă de Basarabia. E păcat că la noi încă moş Ion şi baba Lizaveta mai cred în iluzia unei vieţi mai bune indusă de către comunişi timp de aproape 6 ani şi-i tot votează de fiecare dată. Dar n-ai cei face, pentru că comuniştii au scos artileria grea la înaintare - campaniile de denigrare a românilor, istoriei românilor, limbii române, dezinformarea în masă, iluzia unui inamic al Rep. Moldova în România, iluzia existenţei a 2 popare diferite fără nici o asemănare etc.
Păcat ... am avea toţi de câştigat!
Fără România în spate Moldova e orfană!
- Хрюн Моржов
- Отец
- Контактная информация:
MadFlower,
Argumente: România are ieşire la Marea Neagră, are munţi - Moldova ar avea dacă s-ar uni ... PIB-ul României pe cap de locuitor e de câteva ori mai mare decât al Moldovei, cum de fapt e şi salariul mediu pe economie ... activele bancare sunt de mai mult de 30 de ori mai mari decât cele ale Moldovei, deşi populaţia e de aproximativ 5 ori mai mare ... dobânzile reale la obţinerea unui credit pentru locuinţă, pentru a-ţi deschide o afacere sunt mult mai mici în România ... inflaţia e de aproape 2 ori mai mică ... şomajul e de mai multe ori mai mic ca în Rep. Moldova ... ca să nu mai vorbim de libertatea presei ... corupţia ... sistemul de învăţămât, unde nici nu e nevoie de comparaţie pentru a înţelege diferenţa ca de la cer la pământ între cele 2 ţări.
Te-ai convins de avantajele economice? Pentru România, de fapt, asta ar fi un dezavantaj, ceea ce îi face şi pe mulţi români să privească cu reţinere la Unire.
Ce fel de argumente mai vrei? spune-mi te rog, MadFlower, de ce vă este frică de o eventuală Unire a Basarabiei cu Patria Mamă - România?
[off]добавлено спустя 4 минуты:[/off]
Хрюн Моржов,
Ia stoboi soglasen ... problema asta e valabilă pentru ambele părţi ... moldovenii cred una despre români, iar românii alta ... astea sunt prejudecăţi şi nu merită generalizate, dacă e să priveşti dintr-o altă perspectivă se poate vedea că foarte multe lucruri bune ne pot uni.
Argumente: România are ieşire la Marea Neagră, are munţi - Moldova ar avea dacă s-ar uni ... PIB-ul României pe cap de locuitor e de câteva ori mai mare decât al Moldovei, cum de fapt e şi salariul mediu pe economie ... activele bancare sunt de mai mult de 30 de ori mai mari decât cele ale Moldovei, deşi populaţia e de aproximativ 5 ori mai mare ... dobânzile reale la obţinerea unui credit pentru locuinţă, pentru a-ţi deschide o afacere sunt mult mai mici în România ... inflaţia e de aproape 2 ori mai mică ... şomajul e de mai multe ori mai mic ca în Rep. Moldova ... ca să nu mai vorbim de libertatea presei ... corupţia ... sistemul de învăţămât, unde nici nu e nevoie de comparaţie pentru a înţelege diferenţa ca de la cer la pământ între cele 2 ţări.
Te-ai convins de avantajele economice? Pentru România, de fapt, asta ar fi un dezavantaj, ceea ce îi face şi pe mulţi români să privească cu reţinere la Unire.
Ce fel de argumente mai vrei? spune-mi te rog, MadFlower, de ce vă este frică de o eventuală Unire a Basarabiei cu Patria Mamă - România?
[off]добавлено спустя 4 минуты:[/off]
Хрюн Моржов,
Ia stoboi soglasen ... problema asta e valabilă pentru ambele părţi ... moldovenii cred una despre români, iar românii alta ... astea sunt prejudecăţi şi nu merită generalizate, dacă e să priveşti dintr-o altă perspectivă se poate vedea că foarte multe lucruri bune ne pot uni.
- Nadea88
- Отец
- Контактная информация:
Al_Capone писал(а):Argumente: România are ieşire la Marea Neagră, are munţi - Moldova ar avea dacă s-ar uni ... PIB-ul României pe cap de locuitor e de câteva ori mai mare decât al Moldovei, cum de fapt e şi salariul mediu pe economie ... activele bancare sunt de mai mult de 30 de ori mai mari decât cele ale Moldovei, deşi populaţia e de aproximativ 5 ori mai mare ... dobânzile reale la obţinerea unui credit pentru locuinţă, pentru a-ţi deschide o afacere sunt mult mai mici în România ... inflaţia e de aproape 2 ori mai mică ... şomajul e de mai multe ori mai mic ca în Rep. Moldova ... ca să nu mai vorbim de libertatea presei ... corupţia ... sistemul de învăţămât, unde nici nu e nevoie de comparaţie pentru a înţelege diferenţa ca de la cer la pământ între cele 2 ţări.
Al_Capone писал(а): românii - fraţii moldovenilor.
Tu esti pentru unire deoarece conform opiniei tale romanii sunt fratii nostri sau pentru avantajele economice?

Меня никто и не заставит. Кстати , обрати внимание , твои фразы полны фанатизма и ты пытаешся навязать свое мнение всем. Какие это дебаты ?Al_Capone писал(а):ai nişte argumente slăbuţe ... în spatele cărora se ascunde dorinţa ta neînflăcărată de a nu te uni cu românii - fraţii moldovenilor
Это ты зря. Выбирали в демократический стране , демократическими выборами - это значит если кто-то их выбрал , значит так надо и это неправильно винить народ в его выборе. Тебе никто не запрещал голосовать за ХДНП , правда ?Al_Capone писал(а):E păcat că la noi încă moş Ion şi baba Lizaveta mai cred în iluzia unei vieţi mai bune indusă de către comunişi timp de aproape 6 ani şi-i tot votează de fiecare dată.
- NootropiL
- Отец
- Контактная информация:
Как уже надоели эти переливания из пустого в поронее ! Каое еще обьединение?! Проспали с такими идеями уже лет на 15! Самим нужно соображать как из ж*пы вылазить, а не ждать чего-то от братьев de peste Prut. Ясно, что союзников искать всегда приходиться и румыны пусть даже и братья,а помогать просто так никому не будут.