Znaisi ti na menea proizvela cacoieta neponeatnoe vpeceatlenie,toli menea za intrigavali tvoi ''20 pricin pocemu bi ti ne hotela stati mujcinoi'',ili je ato tvoia prostota catoraia ciustvuetsea v tvoih slovah,ea ne znaiu...Cacto ea procel cito tebe ctoto sdelal zamecianie na sceot tvoiei ortografii,ne obrasceai vnimanie ato vsevolisi slava celoveca cotorii na samom dele daiot tebe prepacitenie,i emu oceni grustno ot togo cito on inoi.Na sceot liubvi,ea daje ne znaiu ti govorisi cito net liubvi esti tolico priveazanosti no viti v mire mnogoie proieshodit iza luibvi.Ea dumaiu cito liubovi dastavleaet cocoeto udovolistvie tvoiei duse,tvoimu vnutrenemu miru,tolcaet tebea na bezrasudnie postupchi,ili citoto v atom rode.Ea ato vseo v cnigah proceol,sam ea ne imeiu ni maleiseva predstavlenie a liubvi
Hotelasi bi citobi liubovi bila citoto bolise cem prosto sexualinoe uvlecenie,no v atom oceni trudno razabratsea.Nu a priveazanosti mojet biti i mejdu druziami ato nelizea sravnivati s ciustvom cotorego mi ne cac ne mojem poneati.

:

:

:

:Liubovi ato to cito zastavleaet dvuh liudei biti vmeste ne vziraea na vseo to cito proishodit vo crug.Liubovi daret tebe ciustvo budto ti ego znala za dolgo do vasei vstreci,i ti nacenaiesi ponimati cito do sih por imeno ego jdala.