De ce rusoaice - blonde naturale ?
Модераторы: Neoxygen, vsm, MadFlower
De ce rusoaice - blonde naturale ?
Imi plac ele.
Parul pubian tot e blond.
Parul pubian tot e blond.
- царевна нах
- Продвинутый
- Контактная информация:
дык чего ты хочешь...??? 

Последний раз редактировалось царевна нах Вс май 02, 2004 10:39, всего редактировалось 1 раз.
- царевна нах
- Продвинутый
- Контактная информация:
Oli4ka: pur si simplu au vost vremuri cind se gaseau din astia "naglye" si mi-o agatau pe fosta mea prietena pe strada (asa cum zici tu ca trebuie sa fac si eu)...
Eu deveneam extrem de gelos daca ea le dadea lor nr-ul de telefon si ei o sunau. Eram cit pe ce s-o ucid. Bineinteles din asta (din cauza geloziei) ne-am si despartit.
[off]добавлено спустя 1 минуту:[/off]
GELOZIA SALVEAZA OMENIA !
Eu deveneam extrem de gelos daca ea le dadea lor nr-ul de telefon si ei o sunau. Eram cit pe ce s-o ucid. Bineinteles din asta (din cauza geloziei) ne-am si despartit.
[off]добавлено спустя 1 минуту:[/off]
GELOZIA SALVEAZA OMENIA !
in sens ca daca esti gelos si n-ai incredere in ea, mai bine termini relatia, ii dai papucii si gasesti o fata de care nu te temi c-o sa te insele...
Ei dar asta e discutie de "romantica" ...
SEX-ul e altceva si uneori cautind "raznobrazie" poti merge si tu "na levo"...
Cel mai bine e sa fii liber-liber, adica sa n-ai o relatie stabila si sa agati fetele pe strada cum ai zis tu
URA !
Ei dar asta e discutie de "romantica" ...
SEX-ul e altceva si uneori cautind "raznobrazie" poti merge si tu "na levo"...
Cel mai bine e sa fii liber-liber, adica sa n-ai o relatie stabila si sa agati fetele pe strada cum ai zis tu

URA !
Prinicpalul e ca si fetitzele in fustitze sa fie si ele libertine... adica sa la para ceva nornal daca incerci sa le agati pe strada...
Vine vara, URA !
Fetitzele sint din ce in ce mai dezbracatzele !
Abia astept sa ajung la mare si sa le admir pe acelea care nu se rusineaza sa faca plaja fara sutien

Vine vara, URA !
Fetitzele sint din ce in ce mai dezbracatzele !
Abia astept sa ajung la mare si sa le admir pe acelea care nu se rusineaza sa faca plaja fara sutien

- царевна нах
- Продвинутый
- Контактная информация: