din cate mi-amintesc eu (dintr-un concert) GOD canta mai mult black metal cu influente gothic. ce legatura are asta cu doom-ul nustu..
cat despre Taine---acestia sint practic un DEATH(ma refer la trupa americana Death) romanesc.
mai baga adeseori prin concerte si coveruri dupa DEATH..
metalchrist nu prea imi plac.
Lotul national de hardcore nu mai exista demult, (o Incercare romaneasca de hardcore--la fel ca si Implant pentru REfuz (care a trecur usor de la un "hardcore" a la biohazard la o kestie mai alternativa, mai apropiata de Korn sau adema.
luna amara--un grunge-britrock romanesc cu 2 vocalisti si trompeta , cu texte politice si sociale
vita de vie stim bine cu totii cine sint
serenity n-am ascultat.
tot prin zona asta metal ar mai fi :: ALTAR(piesele mai vechi --sepultura in romana:-), avatar--heavy, trooper -heavy, guerillaz--trash-hardcore, mecanic shef--industrial, seven-metalmelodic(love metal)
au mai existat ::Machrotumia--doom metal, DUST--power-trash, tectonic--tot heavy
pe partea de metal alternativ--godmode(ex narcoma),noile albume Implant P.Refuz,nociv,target, rock'n'ghena
metalcore--protest urban, kendo,
mai sint cateva care merita atentia dar nu-mi vin acum in cap...
[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 1 ìèíóòó:[/off]
..si a propos de Negura Bunget---daca sint atat de multi fani, de ce nu se zbate nimeni sa-i aduca la chisinau sa-i vedeti si voi ?

ca doar se poate..