1.Мы молдован не любим-мы их УВАЖАЕМ.Codreanu писал(а):De asta ei le închid şcolile, nu-i lasă pe ţărani să-şi strângă recolta în linişte. Mereu supun presiunii populaţia moldovenească de acolo. Ştim noi pe care "moldoveni" ruşii îi iubesc ... pe cei care toată ziua se uită la 1TV, care toată ziua ascultă Ruskoie Radio, care toată ziua băzăresc în ruseşte şi care urăsc pe români ... uite pe moldoveni dintr-ăştia ruşii îi iubesc!!!
2.Мне насрать какой нацианальности мой друг/знакомый и на каком языке он разговаривает и общается,мы поймём друг друга.
3.Я уважаю тех,кто уважает меня и никак иначе.
Ну скажи мне добрый человек,что стало бы с вами,если бы вторым гос.языком был бы русский?Codreanu писал(а):Oameni buni ... din cauza asta moldovenii au visat la independeţă ... ca să scape de ruşi. Dacă nu mă înşel în Piaţa Marii Adunări Naţionale s-au strâns aproximativ 600,000 de moldoveni ca să susţină independeţa faţă de ruşi, iar încă vreo 3-4 ori pe-atăţia au stat acasă şi au ţinut pumnii ... Parlamentul moldovean a votat în unanimitate limba română limbă de stat, drapelul de stat - tricolorul românesc ... pentru că asta a vrut poporul. Iar datorită armatei ruseşti am ajuns unde am ajuns. Aici Neoxygen are dreptate - FR e federaţia răului, dar să spui că cei care au dorit unirea sunt nişte diversionişti e foarte regretabil ... asta înseamnă că voi n-aţi trăit spiritual momentele acelea şi înseamnă că federaţia răului şi astăzi îşi păstrează adepţii filozofiei sale imperialiste pe acest pământ!!!
Мы бы избежали бы войны и кучи ненужных жертв.
Расскажи теперь семьям погибших и тем кто остался без рук/ног/глаз про эти ценности...