Ну разница примерно такая же...

А кредиты эти в любом случае идут чз НБМ и уходят в его запасы

Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax
Ëóïó íå ìîæåò æäàòü òàêàÿ æå ñóäüáà, óñëîâèÿ ðàçíûå. È ïàðòèè ðàçíûå.Ãðàíæ,
Viseaza, viseaza in continuare ca va veni clipa cind Lupu va coaliza cu Voronin... si atunci Lupu o sa aiba soarta lui Rosca... nimeni nu e sinucigas la noi in tara
aha..pentru prima data is de acord cu tineЕщё ходили слухи о скором вступлении в ЕС и средняя зп в 500 евро
Дошли до 250 долларовkmfcomm писал(а):care ar depăşi suma de 300 de dolari.
sfera bugetara dupa cum ti-am aratat din exemplu concret al surorii mele nici pe departe nu a atins suma asta...da faptu ca sfera privata are salariile estea nici pe departe nu ii meritul comunistilor..acele 250 de euro is media aritmetica intre salariile din sfera bugetara plus acele din sfera privata...pe proprietarii companiei mele de exemplu nici pe departe nu-i intereseaza care-i salariul mediu in tzara..ei imi platesc atata cat au de platit..da comunistii ...suka..profita de pe dnsii..shi le ung okii la tot felu de agramatzi ca au ridicat salariile pan la 250 de dolari...Дошли до 250 долларов
sourceАнтоний Попеску считает, что у Кишинева есть еще один шанс для быстрой интеграции в ЕС – пригласить нынешнего президента Румынии Траяна Бэсеску стать кандидатом на главный государственный пост РМ.
Псц...посмотрим как ты ку лимба ши история та, кормить семью свою будешь.kmfcomm писал(а):.dar ma simt in liniste macar pentru limba mea..pentru istoria mea..shi pentru aspiratiile mele europene..eu stiu ca doar aceasta putere va putea sa-mi asigure aceasta liniste...asta shi ma face..shi ma va face sa-i votez mereu pe dansii...
ciuvac tu te contrazici sau nu m-ai inteles...daca singur recunosti ca cum a fost rau in economie asha si va fi...shi eu partial is de acord cu tine..trebu sa caut doar careva avantaje...nu?Псц...посмотрим как ты ку лимба ши история та, кормить семью свою будешь