Regimul Voronin! Cetatsenia!

Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax

Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

:lol: lol merge vorba de natsionalitate ...daca a venit pe un teritoriu strain shi primeshte o natsionalitate anumita ...el automat tre sashi tsina obiceiurile lui shi tot gunoiul de etnie yn sfyrshit!....Ramyi cu etnie dar numi baga etnia ta mie Yn gyt! cum ei au facuto ( ENCICLOPEDIA MOLDOVENEASCA) off doamne ce tupizm! ! YN SYNCE ROMAN PE HYRTIE moldovean
NORTON
Завсегдатай
Контактная информация:

Сообщение NORTON »

Neversmiler,

да, я в паспорте молдован... и знаю румынский.. (конечно не так как ты, но всё же) но не говорю на нем из принципа.. потому что меня здесь все поймут и так.. в этом вся проблема.. наше общество настолько русифицировано, что говорить о возраждении национальной культуры просто поздно.. меня и многих людей, владеющих обоими языками всё устраивает... просто есть уникумы...
stefancelmare
Продвинутый

Сообщение stefancelmare »

NORTON писал(а):Neversmiler,

да, я в паспорте молдован... и знаю румынский.. (конечно не так как ты, но всё же) но не говорю на нем из принципа.. потому что меня здесь все поймут и так.. в этом вся проблема.. наше общество настолько русифицировано, что говорить о возраждении национальной культуры просто поздно.. меня и многих людей, владеющих обоими языками всё устраивает... просто есть уникумы...
Multumesc pentru feed-back ... o să avem în vedere asta atunci când nah o să vă închidem şcolile, mass media voastră şi toată propaganda voastră din discoteci!!! Consider că asta ar fi prima problemă în derusificare Basarabiei - scăparea de iluzia potrivită căreai majoritatea consideră că Moldova e una rusificată!!!

[off]добавлено спустя 2 минуты:[/off]

[off]Neversmiler,

Nice avatar ;) [/off]

[off]добавлено спустя 2 минуты:[/off]

[off]Weekers, n-ar fi timpul să faceţi şi versiunea în română a acestui site??? [/off]
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

stefancelmare,
Tnx :) E ucred ca chiar tre de facut o versiune shi yn limba Romana....Daca chiar ei spun ca prima limba oficiala e MOLDOVENEASCA shi a dou e MOLDORUSEASCA....ap de ce siteul propune doua limbli RUSA SHI ENGLEZA? :cranky: e Dibilizm!

[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 1 ìèíóòó:[/off]

macar ca el se numeshte chat.MD ...dar nu chat.RU..shi nu chat. COM .....e o prostie shi yn primul ryn e vina celor care lau facut!!!....PRINCIPIILE RUSESHTI RAU AU LUCRAT!
Вячеслав
Старожил
Контактная информация:

Сообщение Вячеслав »

Neversmiler писал(а): tupizm!
SMASHING
YN SYNCE
- ребята, вы бы сначала о чистоте своего личного языка позаботились, если уж так наболела эта тема
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

ce asta deam...deam se leaga de shriftul meu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tema de aztazi e Regimul Voronin shi cetatsenia... :D
Estrambotika
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Estrambotika »

Oricum nu o sa intelegeti ca intoleranta voastra nu aduce la nimic bun...
Cel putin, Neversmiler, invata bine limba romana! Macar asa vei ajuta Patriei tale.

Si apropo, cetatenia noastra, asa si nu am inteles, despre care cetatenie vorbesti?
stefancelmare
Продвинутый

[off]Вячеслав,

Repede s-au găsit şi comentatori ... comentariile la meciul de fotbal !!! uuuuuu :kettle: [/off]
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

Âÿ÷åñëàâ,
E Doar un slang ! :D

[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 3 ìèíóòû:[/off]

Estrambotika,
Âÿ÷åñëàâ,
Comentatori!.....vorbesc despre Synge Roman shi cetastenie MOLDOVENEASCA pe hyrtiutsa! :cranky:
Estrambotika
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Estrambotika »

Neversmiler,
Neversmiler писал(а):Comentatori!
E vorba de un dialog, nu? Eu discut cu tine, daca nu ti-ai dat seama pina acum, iti repet si o intrebare pe care o ignorai. Verbul "a comenta" are o alta semnificatie. ;)
Neversmiler писал(а):vorbesc despre Synge Roman shi cetastenie MOLDOVENEASCA pe hyrtiutsa!
In primul rind singe roman curat putin cine mai are. E amestecat cu singe ucrainesc, polonez, rus, etc. E o realitate ce trebuie acceptata.
Intr-al doilea rind, Republica Moldova e recunoscuta ca stat independent pe arena internationala. Mai inteleg daca ar fi vorba de cetatenia transnistreana, aia da, e doar o hirtuita. Eu m-am nascut in URSS, dar toata copilaria am petrecut-o intr-un stat independent, Republica Moldova, mergeam mereu in piata de ziua independentei si sunt contra oricarei Uniri, aderari etc. Dar, oricum vorbim degeaba, Romaniei nu ii convine acum citusi de putin sa se uneasca cu Moldova.

Si inca o data iti repet, invata sa vorbesti corect limba romana, daca vrei sa fii util statului in care locuiesti (oricare consideri ca ar fi acesta).
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

lol :D ma ryd...Ce e corect DA romaniei nu e cam convenabil sa ne iei pe noi. ...dar aceasta e real shi dorit...Dar eu ymi shtiu limba foarte bine.....atyt cyt mie ymi trebuie 8)

[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 53 ñåêóíäû:[/off]

Shi eu Demn pot sa spun ca synt Roman! shi nimic nu ma opreshte! :D

[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 2 ìèíóòû:[/off]

In primul rind singe roman curat putin cine mai are. Spunemi din ce cauza te rog!

Deschidetsi Armele secrete shi cele de rezerva!!! :lol: :lol: :lol:
stefancelmare
Продвинутый

Estrambotika,

Cum adică puţini sunt cei care mai au sânge de român?! Sunt mulţi români rusificaţi ... cu sânge pur românesc, dar care nu îşi recunosc identitate ... este regretabil asta şi sunt mulţi moldoveni cu numele rusificat, care nu mai cred că au sânge românesc. De asta am zis că primul lucru este să scăpăm de această iluzie a minorităţii româneşti în Basarabia.
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

stefancelmare,
Da corect..cine ramyne fara synge pur Romanesc? ...Doar familiile formate din Unul de anostru shi Cineva strain ...de atunci dem tot se ymparte!...Yn Mein Kumpf se scrie Concred despre amestecuri de natsiuni! ...nu e cam corect acolo dar da o baza anumita 8)
Estrambotika
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Estrambotika »

stefancelmare,
Putini cei ce au singe roman CURAT, adica ce nu au rude si de alte etnii. Asta am avut in vedere. De exemplu, in mine curge atit singe roman, cit si cel ucrainesc, si polonez. Si majoritatea sunt asa. Deoarece aici traiesc mai multe etnii, si asa a fost in ultimele secole.
Neversmiler писал(а): Spunemi din ce cauza te rog!
stii date statistice, dar cu logica stai foarte rau... Urmasii acelor ce au venit in Basarabia, de alte etnii, crezi ca au plecat deja toti inapoi, de unde au venit stramosii lor, sau ce?
Desigur ca a ramas aici o mare parte dintre ei! :spy:
Shi eu Demn pot sa spun ca synt Roman! shi nimic nu ma opreshte!
Nu mai intreb ce ai facut tu pentru patria ta... Am inteles situatia ta. :ermm:
stefancelmare
Продвинутый

Estrambotika,

Neee ... nu ai dreptate ... amestecături sunt bineînţeles, dar nu trebuie să subestimezi numărul românilor adevăraţi (dar fără a te lua după aşa zisul recensământ unde s-au declarat doar 2% români). Se simte influenţa mediului în care locuieşti asupra logicii tale ... e ceva de genul "dacă unde locuiesc eu mereu plouă rezultă că şi peste tot mereu plouă" (logica extrapolării statistice, dar deloc nefundamentată ... adică fără să scoţi capul afară să vezi că mai sunt şi locuri însorite). Oare de unde ţi-ai făcut impresia asta?
Eu din câte ştiu aproape 80% s-au declarat români/moldoveni la ultimul "recensământ". Cam câţi zici tu că sunt cu sângele pur românesc din aceşti 80% ... că de celelalte 20% nu-i cazul?

PS: e doar o iluzie bine aranjată de anumite structuri interesate în a le menţine, iar comuniştii lui Voronin sunt cei care promovează în continuare această iluzie (cu idei de genul statului polietnic, cu agresiuni necontenite la adresa României şi cu blamări ale opoziţiei pro-româneşti care apropo la alegerile locale le-a arătat cine o să fie THE BOSS de acum încolo)
Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

stefancelmare писал(а):
Multumesc pentru feed-back ... o să avem în vedere asta atunci când nah o să vă închidem şcolile, mass media voastră şi toată propaganda voastră din discoteci!!! Consider că asta ar fi prima problemă în derusificare Basarabiei - scăparea de iluzia potrivită căreai majoritatea consideră că Moldova e una rusificată!!!
òû âîîáùå ñèäè òàì â ñâîåé ÐÓìûíèè è íå âû¸ïûâàéñÿ, øêîëû îí ñîáèðàëñÿ çàêðûâàòü ïàòðèîò ìëÿ, òû êåì ñåáÿ âîçìíèë òû õåð áîãîì ÷òî-ëè???
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

Da..shi chiar 100 mii cereri stau la ambasada Romanie shi nicidecum nu le prmesc ...dar din ce cauza tot din cauza Lui Cioronin ...ca el raspunde pentru totsi...dar pyna la urma e shi vina noastra (dintro anumita parte)! Piatsa marii adunari e libera dar oamenii stau pe loc shi nimic nu fac!...Ahh...avem nevoie de un lider! :?

Ãðàíæ,
Mda ....Grunge ..tu rupi dar te cultura vorbirii ti ai invatat in scoala ta? :kettle: Rusine Rusine Rusine !!! asa e scoala ruseasca!
Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

Neversmiler,
îíè ñòîÿò â î÷åðåäè ÷òîá ñâàëèòü çà ãðàíèöó ðàáîòàòü, à Âîðîíè ïðàâèëüíî äåëàåò, îòñþäà èòàê äîôèãà ÷åëîâåê óåõàëî
Neversmiler
Новичок

Сообщение Neversmiler »

Las ca vin timpurile! :mad: :mad: :mad:
Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

Neversmiler,
[off]ñ ÷åëîâåêîì íàöåïèâøèì íà àâàòàðêó ôàøèñòêóþ ñôàñòèêó,âåæëèâî ðàçãîâàðèâàòü ÿ òîæå íå áóäó[/off]
Закрыто

Вернуться в «Политика»