Ivantoc ar putea iesi azi din inchisoare

Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax

Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

stefancelmare,
[off]äîëáà¸á òû[/off]

[off]äîáàâëåíî ñïóñòÿ 9 ìèíóò:[/off]
ÌåäâåäÚ писал(а):stefancelmare,
ìåæäó ïðî÷èì...Âëàä Öåïåø áûë ó òåáÿ íà ïðîøëîé àâàòàðêå...ðàç òû åãî òàê íèçêî äåðæèø,òàê çà÷åì òû åãî ñåáå ñòàâèë íà àâàòàðó? :)
À îí äóìàë ÷òî ýòî Øòåôàí ×åë ìàðå... :)
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

nvaţă să scrii corect româneşte ... DALBAIOBULE!!!

Pe toţi bleadii de-al de voi ... împuşcaţi nahui în cel mai înjositor mod ... aşa cum şi voi aţi tras în noi şi acum ne sugeţi sângele.

Cu porcii ca şi cu porcii tre să te porţi ...
Модератор......Просьба обратить внимание на цензурность выражений, направленных в сторону участников форума со стороны автора темы без каких либо на то оснований!!!
stefancelmare
Продвинутый

Сообщение stefancelmare »

А мне похуй ... забаньте меня ... может встретимся при дугих обстоятельствах ... :super:

Am înţeles ce era de înţeles cu voi ...
Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

stefancelmare писал(а):À ìíå ïîõóé ... çàáàíüòå ìåíÿ ... ìîæåò âñòðåòèìñÿ ïðè äóãèõ îáñòîÿòåëüñòâàõ ... :super:
âñ¸ ìîæåò áûòü ;)
Хрюн Моржов
Отец
Контактная информация:

Сообщение Хрюн Моржов »

stefancelmare писал(а):А мне похуй ... забаньте меня ... может встретимся при дугих обстоятельствах ... :super:
Удачи...
stefancelmare писал(а): Am înţeles ce era de înţeles cu voi ...
Понимание языка не означает автоматическое понимание точки зрения оппонента....

P.S. Cлушать научись, что тебе говорят...
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

Гранж,

Ну вот..... ещё один свободный дак, готовый перестрелять всех кто станет на его пути....

stefancelmare,

А ведь это диагноз....Если твоя румынская гордость не позволяет разбирать буквы и ты считаешь нормальным все твои заявления после всего сказанного....Чтож....Бог судья.....И поверь мне: он отличит человека от урода.....
MegaMax
Старожил

Сообщение MegaMax »

Гранж писал(а): слышь ...
товарищ Гранж - забей. случай клинический - бесполезно
Гранж
Отец
Контактная информация:

Сообщение Гранж »

MoHAX писал(а):Ãðàíæ,

Íó âîò..... åù¸ îäèí ñâîáîäíûé äàê, ãîòîâûé ïåðåñòðåëÿòü âñåõ êòî ñòàíåò íà åãî ïóòè....
àãà äàæå àâàòàðêó ñìåíèë.
Gembird
Юзер

Сообщение Gembird »

sustin grupul Ilascu, pentru o cauza dreapta au luptat...
МедведЪ
Отец
Контактная информация:

Сообщение МедведЪ »

nvaţă să scrii corect româneşte ... DALBAIOBULE!!!

Pe toţi bleadii de-al de voi ... împuşcaţi nahui în cel mai înjositor mod ... aşa cum şi voi aţi tras în noi şi acum ne sugeţi sângele.

Cu porcii ca şi cu porcii tre să te porţi ...
аффтор жжош!
пости исчо! :D

А мне похуй ... забаньте меня ... может встретимся при дугих обстоятельствах ...
лишь бы не смотреть друг на друга через прорезь прицела АК...
хотя всё идёт к тому :ermm:

sustin grupul Ilascu, pentru o cauza dreapta au luptat...
читай пост на 2-й странице...там описаны подвиги группы "Бужор"
Gembird
Юзер

Сообщение Gembird »

МедведЪ писал(а):читай пост на 2-й странице...там описаны подвиги группы "Бужор"
şi ce? aşa cum tu nu ei în seama acţiunile ruşilor pe acest teritoriu, adica nu acorzi o importanţă mare acestora aşa şi eu nu eu în seama aşa numitele "подвиги группы "Бужор" ...

PS: pentru cei ce se cred Români grupul Ilascu sunt nişte Eroi, pentru duşmani ştiţi şi voi...
Хрюн Моржов
Отец
Контактная информация:

Сообщение Хрюн Моржов »

Gembird писал(а): PS: pentru cei ce se cred Români grupul Ilascu sunt nişte Eroi, pentru duşmani ştiţi şi voi...
Тебе и другим сказали то, что должны были сказать те ложь... Та ложь которая пишется всегда, ложь для народа но во благо государства...

А теперь представь, что в учебнике истории Молдовы написано что-то типа: На проплаченые румынами деньги, собранные с деревень царане, в пьяном виде отправились "грабить и убивать жителей приднестровья" посколько им за это платили деньги и обещали оставить захваченное ими жилье в Бендерах и Тирасполе... И это была бы историческая правда... Так было бы лучше? Для государства? Нет? Вот историю и подправили...

P.S. Мне было достаточно лет в 1991 году чтоб видеть винопойки на площади, пьяных в жопу волонтиров, и слышать расказы про бабки и квартиры и про то сколько им платят и откуда беруться деньги... Я так понимаю, что ты таким опытом похвастаться не можешь?
P.S.S. Научись разделять лапшу на уши и то что происходило на самом деле..
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

Gembird,
aşa cum tu nu ei în seama acţiunile ruşilor pe acest teritoriu
Tema aceasta este consacrata grupului lui Ilaşcu... Noi nu luăm în vedere faptele ruşilor... Şi de aceea argumente de tip: uitaţi-vă ce ruşii au făcut.... n-au sens....

Noi am argumentat deja de ce noi considerăm că patrioţii voştri sînt "крысы и уроды".... dar voi pare să fiţi orbi sau nu ştiu ce....... Ţine minte: NU POATE FI NUMITĂ "UN EROU" PERSOANA CARE PRIN ACTELE TERORISTICE A UCIS COPII NEVINOVAŢI!!!! NICI RUSĂ NICI ROMÂNĂ!!!
kmfcomm
Продвинутый

Сообщение kmfcomm »

baieti...sursele prezentate de voi acele referitor la aktiunile grupului bujor is o inventie a kremlinului...voi doar sunteti mari shi intelegeti acest lukru...nu a avut ilashku...shi alti baieti tineri...intentia sa ucida kopii shi femei ...a fost razboi...au murit oameni pashnici shi in randul populatiei noastre..de ce atunci nu-l invinuiti pe generalul lebedi shi pe alkanaftzii kazaci [adevaratii mercenari]? de ce oamenii kare s-au naskut intr-o tzara ku voi..kare au luptat pt viitorul vostru..kare au fost impotriva faramitzarii acestui stat..pt voi is "prodajnye shkury" da acei kriminali prekum smirnov, antiufeev, generalu lebedi [sper ka arde in iad amu], bandele de kazaci, kurva ceea care s-a kulkat pe kalea ferata shi a blokat mersul trenurilor [galina andreeva matinka o kema] os eroi? eu asta sincer nu inteleg..shi referitor la acei kareluptau...in 93 aveam 12 ani...tzin minte destul de bine acele vremuri...taika-meu lukra in parkul de autobuse shi pe ei ii trimiteau fortat sa aduka refugiati din transnistria..deci a vazut oleaka de razboi...un koleg de-a lui de serviciu a murit in acel razboi [la varsta de 22 de ani]...el mi-a zis ka adevaratele animale au fost armata 14 shi rebelii transnistreni...a noshtri nu au fost platiti ka sa lupte..au luptat baieti de seama voastra..kare au fost skoshi noaptea din apartamente shi trimishi fortzat pe kampul de munka [plus voluntarii..adevaratii patrioti kare insa din pakate erau putini..daka erau mai multi poate ka nu pierdeam asha de rushinos razboiul]

ps: ka sa nu kredeti..eu nu-s roman..eu is bulgar de nationalitate..taika-meu pan la acel razboi nu shtia nici un kuvant in romana..amu a mai invatat vre-o kateva...shi..pe mine va rog sa nu ma katalogati drept "vy rumyny"
da grupul ilashku intr-adevar merita tot respectu pt ceea ce au fakut..pt ka au avut kurajul sa lupte pt aceasta tzara..pt ka nu au preferat [ka amjoritatea populatiei] sa stea la telek ku o pivy in mana..da au lupotat pt suveranitatea shi integritatea acestei tzari
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

kmfcomm,

Da tu ştii diferenţa dintre каратель şi воин? Eu n-am spus nici un cuvînt despre cei care într-adevăr au luptat cu soldaţi fiind soldaţi..... Dar cei numiţi карательные отряды- reprezint formaţii care fac diversii şi зачистки среди мирного населения....
da grupul ilashku intr-adevar merita tot respectu pt ceea ce au fakut
Bine....Atunci spune-mi te rog anume CE au făcut? ce fapte eroice? Ei au salvat pe cineva? sau ce? Fiecare din voi care îi susţin niciodată nu spunea nici un cuvînt despre faptele lor eroice....

Materialele care v-am propus sînt luate din procuratura .....

.kare au luptat pt viitorul vostru.
Serios crezi că viitorul nostru a fost strîns legat cu acel război? Sau poate vrei să spui că Transnistria (territoriu care a fost înclus în MSSR ilegal) vroia să anexeze Moldova?

sursele prezentate de voi acele referitor la aktiunile grupului bujor is o inventie a kremlinului
Da tu ştii acest fapt precis da? De unde? Nimeni nu poate spune azi precis despre lucruri care au fost făcute în trecut.....
kmfcomm
Продвинутый

Сообщение kmfcomm »

MoHAX,
Da tu ştii diferenţa dintre каратель şi воин? Eu n-am spus nici un cuvînt despre cei care într-adevăr au luptat cu soldaţi fiind soldaţi..... Dar cei numiţi карательные отряды- reprezint formaţii care fac diversii şi зачистки среди мирного населения
eu nu am auzit ka grupul ilashku s-a okupat de "za4istka mirnogo naselenia" ..in kazul in kare o faceau nu erau gratziatzi de CEDO ...erau judekati pt genocid shi apatreid...cum a fost judekat milosevic shi alti criminali de razboi
Bine....Atunci spune-mi te rog anume CE au făcut? ce fapte eroice? Ei au salvat pe cineva? sau ce? Fiecare din voi care îi susţin niciodată nu spunea nici un cuvînt despre faptele lor eroice....
Materialele care v-am propus sînt luate din procuratura .....
fapta lor eroika a fost ka au luptat in acel razboi shi ka nu le-a fost indiferenta soarta tzarii
Serios crezi că viitorul nostru a fost strîns legat cu acel război? Sau poate vrei să spui că Transnistria (territoriu care a fost înclus în MSSR ilegal) vroia să anexeze Moldova?
da..eu konsider ka acel razboi ne-a markat konsiderabil soarta..daka nu erau blegii separatisti am fi fost akuma stat membru al uniunii europene..da asha..ei au kreat un precedent...niciodata UE nu se va lega de un stat pe teritoriul karuia stationeaza armata rusa..kare stationeaza akolo inklusiv din kauza acelui razboi...kare nu era sa se produka daka smirnov nu ieshea din 3.14zda lu mamsa..se primeste un cerk :-)
kat despre transnistria..pana-n 1793 aceasta era parte komponenta shi indispensabila a principatului moldovei..dupa pacea de la iashi ea revina rushilor...in 1924 se formeaza RASM...la kare in 1940 se alipeste fortzat basarabia..deci..nu ei au fost alipiti la noi..ci noi la danshii..dar.,...istorik aceasta-i teritoriul nostru..kum n-ai da
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

eu nu am auzit ka grupul ilashku s-a okupat de "za4istka mirnogo naselenia"
Este evident că n-ai auzit... Карательные отряды anume acest lucru şi fac....

fapta lor eroika a fost ka au luptat in acel razboi shi ka nu le-a fost indiferenta soarta tzarii
Crezi că este destul pentru steaua de erou? Deci nici un fapt eroic deja n-a fost numit...

Mulţi oameni au luptat atunci şi multor n-a fost indeferentă soarta ţării....Dar despre dînşii nu prea mult se spune....
keisik
Юзер

Сообщение keisik »

kmfcomm,
.in kazul in kare o faceau nu erau gratziatzi de CEDO ...erau judekati pt genocid shi apatreid
[off]Не совсем уверен, как переводится "apatreid" на русский, но если имелось в виду "апартеид", то имхо, молодому человеку стоило бы матчасть подучить. А то так и выглядят посты - "слышал звон, да не знаю где он".[/off]
stefancelmare
Продвинутый

Сообщение stefancelmare »

MoHAX писал(а):
Crezi că este destul pentru steaua de erou?
Bineînţeles ... să lupţi pentru PATRIA TA fără să aştepţi nimic în schimb ... să înduri chinuri în temniţă ... să îţi iubeşti PATRIA până la moarte ... să fii un exemplu pentru ceilalţi cum să-şi iubească PATRIA ... pentru asta se merită titlul de erou.

[off]Da tu Monah ... se pare că ai văzut prea multe filme cu Batman eliberatorul şi de aia nu înţelegi noţiunea de erou.[/off]
[off]
Şi apropo de dosarul tău din procuratură ... pot să mă şterg la fund cu el ... cu acelaşi succes pot să-ţi inventez un dosar să zicem despre Lenin pedofilul ... îţi aduc şi martori şi îţi desenez pe calculator şi o poză cât se poate de reală cu Lenin cum i-o trage unui puştan ... şi o să fie destul de credibil.[/off]

Noi aici vorbim despre situaţii reale din viaţă ... despre oameni cu caracter care au putut să spună NU imperialismului rusesc ... despre PATRIA noastră pentru care au căzut simpli moldoveni fără să fie plătiţi, ci din dragoste de PATRIE.

Războiul cela trebuia început din interior ... trebuia curăţată naţiunea moldovenească de intruşi ca voi, care înceasrcă să convingă chiar pe moldovenii noştri cu ideile lor sovietice şi antiromâneşti. Nu mai avem onoare şi demnitate naţională datoriă celora ca voi care induc lumea în eroare. Nu mai avem dragoste faţă de PATRIE şi faţă de moldoveni. Voi trăiţi şi visaţi numai la Rusia! Aţi reuşit să dezbinaţi poporul cu ideile voastre. Nu mai ştie nimeni ce e bine, ce e rău ... cine suntem şi unde mergem ... asta datorită vouă!!!
MoHAX
Старожил

Сообщение MoHAX »

Da tu Monah ... se pare că ai văzut prea multe filme cu Batman eliberatorul şi de aia nu înţelegi noţiunea de erou.
Абсолютную тупость ты сейчас написал.....Хм....Если так пишешь, то хотя бы какую-то общность привёл между моими словами и этим вот Бэтмэном.....
să lupţi pentru PATRIA TA fără să aştepţi nimic în schimb ... să înduri chinuri în temniţă ... să îţi iubeşti PATRIA până la moarte ... să fii un exemplu pentru ceilalţi cum să-şi iubească PATRIA ... pentru asta se merită titlul de erou.
Вот так воевали во Вторую мировую.... И между прочим вот когда наша судьба зависела от исхода войны....Что бы было с тобой, гордый молодой румын, если бы русские не задавили немцев? Или ты будешь отрицать решающей роли русских в исходе войны?

А как воевали тут, Хрюн уже писал выше....

Şi apropo de dosarul tău din procuratură ... pot să mă şterg la fund cu el ... cu acelaşi succes pot să-ţi inventez un dosar să zicem despre Lenin pedofilul ... îţi aduc şi martori şi îţi desenez pe calculator şi o poză cât se poate de reală cu Lenin cum i-o trage unui puştan ... şi o să fie destul de credibil.
Опять же просто тупость и ничего убедительного..... Твои источники также субъективны....Они рассматривают прорумынскую позицию в этом вопросе... И это также очевидно.....

trebuia curăţată naţiunea moldovenească de intruşi ca voi, care înceasrcă să convingă chiar pe moldovenii noştri cu ideile lor sovietice şi antiromâneşti
[off]О....геноцидом попахивает.....Между прочим, мы мирно с вами живём и никого ни в чём не убеждаем....А вы глотки рвёте, что вы чистая румынская кровь....... Хотите в Европу?.....Может стране зад голый прикрыть, чтоб для начала не стыдно было в Европу идти?

Слава Богу есть действительно хорошие люди среди молдаван, которые хотят строить страну вместе со всеми в ней живущими....А не заниматься националистической пропагандой.....[/off]
Ответить

Вернуться в «Политика»