Cum credeti e drept ce se intimpla acum in Rominia?

Модераторы: Neoxygen, gloom, MegaMax

stefancelmare
Продвинутый

Сообщение stefancelmare »

Steve писал(а):Dar nu prea pari...
Bine, bine ... hai să nu mai împărţim amabilităţi unul altuia că Weekers stă cu ochiul pe noi şi ne dă câte o zamecianie foarte repede. Vorbeşte la subiect dacă ai ceva de spus.
Steve
Новичок

Сообщение Steve »

Am tras atentia ca aicea sa mai inceput a vorbi despre acordaria cetataniei Romane,cetatenilor Moldoveni intru-n timp mai scurt asta sar fi intimplat,dar de vina devine tot acest Tariceanu care nu a vrut sa semneze in comparatie cu deputati lui Vadim Tudor
care au semnat pentru acordaria cetataniei intru-n timp mai limitat....
stefancelmare
Продвинутый

Сообщение stefancelmare »

Steve писал(а):Am tras atentia ca aicea sa mai inceput a vorbi despre acordaria cetataniei Romane,cetatenilor Moldoveni intru-n timp mai scurt asta sar fi intimplat,dar de vina devine tot acest Tariceanu care nu a vrut sa semneze in comparatie cu deputati lui Vadim Tudor
care au semnat pentru acordaria cetataniei intru-n timp mai limitat....
o să se rezolve asta, pentru că sunt prea multe şanse ca Preşedintele Băsescu să se reîntoarcă pe arena poltică cu şi mai mari puteri. Dacă învinge el la referendum s-ar putea chiar ca România să devină o ţară prezidenţială. Facă-se voia ta Băsescu ... UNIREA cât mai rapidă!!
Dacă va rămâne Tăriceanu, atunci fraţilor, o să ne fie foarte greu ... el e un industriaş care gândeşte numai la burta sa şi a prietenilor săi gen Dinu Patriciu ... numai UNIRE el nu vrea acuma, pentru că România o să tre să scoată mulţi bani din buzunar pentru a ridica Basarabia de unde se află.
Steve
Новичок

Сообщение Steve »

Cred ca lumea ishi va da seama pina la urma ca totushi Basescu nu a mai incalacat nici o constitutie...shi vor vota pentru venirea sa din nou in parlament....Vom trai shi vom vedea....
Smile today,becose u don't know what to be tomorrow.....
Ответить

Вернуться в «Политика»