kalabok,
in primul rind blegule.....eu nu stau acum la moment in Moldova.....
in al doilea rind nu cred ca mas pune cu tine in sfoara......nu ma pun cu oameni deal de tine gare isi dau de gol natia.....si nu stimeaza in primul rind societatea care il inconjoara...
p.s care e faza cu virsta? care e motivul ca intrebi?
[off]добавлено спустя 1 минуту:[/off]
22.....
24.02.2009г. Состоится Рок-концерт!
Модераторы: gloom, dexta, Primus man
- ELMA
- ГУРУ
- Контактная информация:
26/2/2009, 14:55
гура микэ кароч
[off]добавлено спустя 54 секунды:[/off]
и еще...
и про овцу и про все
25/2/2009, 14:55si nu stimeaza in primul rind societatea care il inconjoara...
кто бы говорил.1. trupele care el le aduce nu se-ea dupa pentru mai multe persoane....dar pentru acei care stau pe asa saituri ca metal.md, chat.md si etc....dar asta e majoritatea prietenii lui si cunoscutii......el aduce ei vin.....si el cind aduce sa gindestete in primul la gusturile persoanelor care le cunoaste asta maxim 200......dar in tot acelash moment cind organizeaza un concert el invita si vreo 2 trupe din moldova (libersk.....corbus.....) ca sa atraga pe oamenii de pe rupere....ca sasi scoata banii invistitzi si sa fac ceva lui....dac nu ar cinta nici o trupa din acele mai sus scrsie de mine.....ar veni numai metal.md in maiouri cu reducere de 20% sau 30%......si o parte din voi care statzi pe chat.md....si desigur totzi elevii(dalbaiobii) de la licee...care e virsta intre 13-18 ani sa se rupa in git si sa futa un pogo....daca la noi sepoate asa de numit ceea ce fac ei.....
2. daca tu spui ca totzi de acei care eu spun asculta kikat....insamna ca tu esti o o*e.....cum poti sa spui asa .......gindestet inainte ca sa scrii ceva.......eu pot sa spun ca aproape toti care sunt inregistratzi pe rupere.md nu au mare chef sa vie la concertele lui Sasha.....ei daca si vin ap vin sa asculte corbus si libersk.....in rest lor lii poh.....dar rupere.md face o buna parte din rockerii tarii noastre....4065 de utilizatori......
3. in privintza banilor si preturilor la concerte......unii oameni majoritatea......tu in majoritatea asta nu cred ca intri......daca crezi in ceea ce ai skris la citatul 3......nu se duc la tot ce e 20-30 sau gratis.....ei sau se duc numa la aceea ce le place......sau se duc pur si simplu sa asculte ceva nou pentru ei.......shi chear daca concertul e 20-30 sau gratis sa ma crezi......eu sau altii cum tu spuii nu o sa se duca......eu mai bine string nishte bani.....si ma duc la vriun festival in UA,RUS sau UE.......ca oricum fiecare om are gusturile sale.....si nu o sa se duca la tot....
гура микэ кароч
[off]добавлено спустя 54 секунды:[/off]
и еще...
приезжай и скажи в лицо.eu nu stau acum la moment in Moldova
и про овцу и про все
Слышь ты? Животное,ты чё бля забыл как бычки в главах шипят?myday писал(а):kalabok,
in primul rind blegule.....eu nu stau acum la moment in Moldova.....
in al doilea rind nu cred ca mas pune cu tine in sfoara......nu ma pun cu oameni deal de tine gare isi dau de gol natia.....si nu stimeaza in primul rind societatea care il inconjoara...
p.s care e faza cu virsta? care e motivul ca intrebi?
[off]добавлено спустя 1 минуту:[/off]
22.....
Тебе шо блатная пыль на уши присела?
Ты чё за словами ваше не следишь ?
Чё бычара совсем страх потерял?
Тебе 22 года а мозгов шо у кузнечика!
Видать когда Бог раздавал мозги он тебя явно не заметил !!!

мэээээээээээй ... ваааше рок-герой прям =)))
myday,
Nu-ti pare ca ai indoiet pre tare batsul? ... mai citest si tu cea-i scris ca nu-mi pare ca esti drept pe toate 100%.
Da, sunt deacord cu tine ca la concetele organizae kiar si de Slayer,Rupere ...e.t.c. 50% sau kiar si mai mult oamenii imbla la concerte pentru e fashionabil sa te duci la rock concert si sa dai din cap ca un nenormal da, ... credema ca imbla si oameni normali carora kiar le place muzika asta si asa mai departe.
P.S. Parerea mea ca esti drept pe 50% ... dar ... nu pot sa fiu deacord cu tine, intseleg ca e parerea ta si sper sa intslegi ca am expremat si eu parerea mea.
PEACE
myday,
Nu-ti pare ca ai indoiet pre tare batsul? ... mai citest si tu cea-i scris ca nu-mi pare ca esti drept pe toate 100%.
Da, sunt deacord cu tine ca la concetele organizae kiar si de Slayer,Rupere ...e.t.c. 50% sau kiar si mai mult oamenii imbla la concerte pentru e fashionabil sa te duci la rock concert si sa dai din cap ca un nenormal da, ... credema ca imbla si oameni normali carora kiar le place muzika asta si asa mai departe.
P.S. Parerea mea ca esti drept pe 50% ... dar ... nu pot sa fiu deacord cu tine, intseleg ca e parerea ta si sper sa intslegi ca am expremat si eu parerea mea.
PEACE