bring the noise pe www.cityfm.ro
Модераторы: gloom, dexta, Primus man
- hellpaso
- Юзер
- Контактная информация:
bring the noise pe www.cityfm.ro
www.cityfm.ro....daca vrea cineva, in fiecare duminika intre 21.30--23.30 ONLINE--dupa stirile bbc se poate asculta pe acest post de radio emisiunea [/b]bring the noise cu dj hefe (de la trupa coma)
se poate auzi in fiecare duminika (in functie de invitati) : punk rock,(hardcore, ska,classic,emo, grunge, revival, psihedelic, indie), metal (alternative, death, trash, stoner, metalcore,, etc ), hip-hop, industrial, etc, etc..
se poate auzi in fiecare duminika (in functie de invitati) : punk rock,(hardcore, ska,classic,emo, grunge, revival, psihedelic, indie), metal (alternative, death, trash, stoner, metalcore,, etc ), hip-hop, industrial, etc, etc..
- Cos
- Завсегдатай
- Откуда: место социальной несправедливости и просто деградации тела и сознания, Кишинёв
- Контактная информация:
hellpaso,
интересно..главное не забыть как обычно )...а там в каком битрейте дают ? а то у меня не потянет в высоком..
Zomby,
каждое воскресенье с 21-30 до 23-30 можно на www.cityfm.ro послушать в режиме онлайн радио передачу с dj hefe из группы кома....стили, затронутые в передаче :punk rock,(hardcore, ska,classic,emo, grunge, revival, psihedelic, indie), metal (alternative, death, trash, stoner, metalcore,, etc ), hip-hop, industrial, и др.
интересно..главное не забыть как обычно )...а там в каком битрейте дают ? а то у меня не потянет в высоком..
Zomby,
каждое воскресенье с 21-30 до 23-30 можно на www.cityfm.ro послушать в режиме онлайн радио передачу с dj hefe из группы кома....стили, затронутые в передаче :punk rock,(hardcore, ska,classic,emo, grunge, revival, psihedelic, indie), metal (alternative, death, trash, stoner, metalcore,, etc ), hip-hop, industrial, и др.
- hellpaso
- Юзер
- Контактная информация:
Cos,, intra pe site si iti poti alege si viteza si configuratia necesara :: 128 kbps, 64, sau dial-up--in functie de conexiunea pe care o ai acasa
inca ceva ::n-o sa auziti neaparat in seara asta toate stilurile amintite mai sus,
, am zis si eu ca asta se poate auzi in general si depinde foarte mult de invitati. astazi o sa vina A.despot--de la Vita de Vie(un mare fan al grunge-ului=)--prin urmare va fi mai mult grunge si alternativ din anii '90(dar nu numai) sint insa zile cu invitati din trupe metalcore, death metal, hip-hop, punk-rock
inca ceva ::n-o sa auziti neaparat in seara asta toate stilurile amintite mai sus,

- Primus man
- Старожил
- hellpaso
- Юзер
- Контактная информация:
primus, noi am discuta , dar intrebarea este : CU CINE?
in romania , ca si in moldova de altfel, curiozitatea pentru evolutia post-moderna ) a punk-ului e aproape inexistenta...2-3 oameni si atat
cos, eu am ascultat-o pe internet, cu viteza de 64kbps, a mers ok,
probabil ca ai conexiune mai proasta, mai incearca

in romania , ca si in moldova de altfel, curiozitatea pentru evolutia post-moderna ) a punk-ului e aproape inexistenta...2-3 oameni si atat

cos, eu am ascultat-o pe internet, cu viteza de 64kbps, a mers ok,
probabil ca ai conexiune mai proasta, mai incearca

- hellpaso
- Юзер
- Контактная информация:
maine , dumnika de la 21.30 emisiunea Bring the noise va dedicata in totalitate scenei HARDCORE din New York City. discutii si multa muzica. veti putea auzi trupe ca youth of today, gorilla biscuits,sick of it all, warzone, murphy's law, agnositc front, 25 ta life, hatebreed si multe altele..
emisiunea este difuzata pe internet : http://www.cityfm.ro/live.php?Lang=ro
iar pentru a nu avea intreruperi, este recomandat sa o ascultati prin varianta Dial up, chiar daca aveti alta conexiune.
emisiunea este difuzata pe internet : http://www.cityfm.ro/live.php?Lang=ro
iar pentru a nu avea intreruperi, este recomandat sa o ascultati prin varianta Dial up, chiar daca aveti alta conexiune.